QH11 – Reïncarnatienummer

(Reïncarnationeel:) Een logisch vervolg van ouder worden is voor velen het sterven. Een logisch vervolg van sterven is het opnieuw geboren worden, hetzij als Nieuw Mens in het Koninkrijk Gods, hetzij wederom op deze aardkloot als poging om het Karma te zuiveren. Reïncarnatie is onvermijdelijk en onvermijdbaar, ook voor de Quelle Horreur-deelredactie die al eerder verantwoordelijk was voor het Quelle Horreur-seniorennummer. Ook voor ons was reïncarnatie een logisch vervolg, waar dan ook op.

De verscheidenheid die zich opdringt bij het denken over of beleven van reincarnatie liet zich – uiteraard – mooi verwoorden in een motto, ontleend aan William Shakespeare’s Hamlet, akte 1, scene 4: There are more things between heaven and earth, Horatio, than dreamt of in your philosophy.

Die verscheidenheid die zich tussen hemel en aarde bevindt, heeft zich welwillend in Quelle Horreur vorm laten incarneren. Daarom kunnen wij ook blij en met enige gepaste trots het Quelle Horreur Reïncarnatienummer presenteren.…Lees meer…

De inhoud

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s