QH26 – Kruidenuitgave i.s.m. Habonde

Friszoete kruidenthee voor een opgewekt humeur na een goede maaltijd

Canadese Guldenroede, Citroenmelisse bloemen, Citroenverveine, Kaasjeskruid bloemen,Koriander, Marjoraan bloemen, Pepermunt, Venkel, Zilverschoon, Zoethout en Zwarte Bessenblad

Deze smakelijke thee bevat een mengsel van kruiden uit de tuin van ondergetekende. Terwijl citroenmelisse en verveine voor een zonnig humeur zorgen, werken andere kruiden in op de spijsvertering. Ze bevorderen de secretie van maagsappen, werken ontkrampend bij maag/darmkrampen en verzachten het maag/darmslijmvlies. Daarnaast werken ze drijvend op urinezuur, een afvalproduct dat vrijkomt bij de vertering van eiwitrijk voedsel en alcohol en werken ze preventief bij urineweginfecties.

Habonde Kruiden
https://habondekruiden.wordpress.com/

Geachte en beste lezer, de kruidenQuelle Horreur ligt voor u. Maar vanwaar toch deze QH??
De Quelle Horreur (comment prevenir cette … je ne sais quoi ) was toch ooit opgericht om kunst te maken?? Jaja en welzeker ook dit is kunst. De kunst is om gezond en fit erg oud te worden. Te vaak zien wij helaas alcoholische, rokende en overgewichte kunstenaars zomaar in het wild rondlopen. Op weg naar een vroegtijdig overlijden, dit alles natuurlijk ook voor de nobele kunst!! Wij zijn van mening dat kunstenaars dit veeeel beter kunnen! Zij dienen alleen maar kennis te nemen van gezond leven. Dus van die basis dingen als op gewicht blijven, dus niet teveel eten, vooral niet roken, matig of bij voorkeur niet drinken en voldoende bewegen zo’n 10.000 passen per dag. Een gezonde voeding met kruiden als basis. Verdiep u bijvoorbeeld eens in de ‘zuur-basenleer’ van de voeding. Hier de wetenschappelijke artikelen erover op een rijtje: https://www.zuurbasekennis.nl/Wetenschappelijke-studies

En drink dus eens de kruidenthee hierbij die u echt gemakkelijk zelf ook kunt maken. Wij hebben het ook gekund!! Alle ingrediënten staan vermeld. Of als dit u teveel moeite is koop dan bijvoorbeeld de ontzurende thee van Jacob Hooy die een heleboel lekkere kruiden bevat en er zo uitziet:

Zeer smakelijk dus ook. Voor de rest is het echt alleen maar wennen aan het feit dat gezond zijn zonder alcohol, roken, suikers en vet ook nog echt lekker eten en leven kan zijn. Maar ja die koppige kunstenaars hé? Die willen graag vroeg dood lijkt het soms. Ach, beste Kunstenaars, somber niet meer maar geniet van het goede leven. Met de kruidenQuelle Horreur als eenvoudigste handleiding!!

© Jan van Westerlaak, regisseur en van alles wat ook in de kunst.


Onze uitgave als PDF: QH26kruiden
In de papiereneditie krijgt u hem gevouwen als envelop om een sachet met kruidenthee (recept zla boven). Dat mist u in de digitale wereld.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s